Van ontwerp naar verpakking

De service van AH Packaging gaat verder dan het ontwikkelen van een transparante verpakking. Voordat de uiteindelijke verpakking wordt gemaakt, werkt een team van specialisten het idee uit en ontwikkelt het plottermodel. U krijgt advies over het ontwerp, kleur- en materiaalgebruik.

Transparante communicatie

Hoe wilt u de verpakking laten bedrukken? Welke vorm krijgt de verpakking? De communicatie is één-op-één, zodat u altijd weet bij wie u terecht kunt met vragen over uw transparante verpakking. Het maken van duidelijke leveringsafspraken en een optimaal voorraadbeheer zijn onderdeel van de evenzo transparante communicatie.

Bedrukte verpakkingen

Wilt u uw verpakkingen laten bedrukken? AH Packaging biedt u de mogelijkheid om uw verpakkingen te laten zeefdrukken of offset te laten bedrukken.
U beslist zelf hoe en op welke manier uw verpakking wordt bedrukt. AH Packaging voert het voor u uit; snel en van uitstekende kwaliteit.
Wilt u uw transparante verpakking een luxe tintje geven? Laat dan goud- of zilverfolie aanbrengen.

Stansen

AH Packaging produceert niet alleen verpakkingen, maar zijn ook de producent van vensters voor in uw verpakking. Een combinatieverpakking van karton en kunststof behoort tot de mogelijkheden. Ook kunnen er planovellen in diverse maten/ vormen geleverd worden.

Pregen

Een reliëf van bijvoorbeeld uw logo, recycleteken of PET-logo is simpel te realiseren.

Plakken en vouwen

AH Packaging beschikt over vijf vouw- en plakmachines. Met deze machines zijn meerdere plaktechnieken mogelijk:

  • Langsnaad
  • Autolock
  • 4-punts
  • Bodem en deksel, deze worden opgezet geleverd eventueel met een inlegvel van (goud) karton

Het loonplakken van karton voor derden is bij AH Packaging ook mogelijk. Neem hiervoor contact met ons op!